Hop ned til hovedindholdet.

Hvad er fundanemt?

Fundanemt er et Dansk-udviklet Content Management System (system til at styre og redigere indholdet på en hjemmeside) som bygger på brugervenlighed som højeste prioritet. Fundanemt udvikles i dag af en lille fast gruppe opensource udviklere men der kommer også input fra den voksende gruppe af brugere. DevTeam Danmark har i dag en person siddende direkte i udvikler gruppen, så derfor har vi maksimal indflydelse på hvad der sker med Fundanemt og mulighed for at få tilføjet funktionallitet hurtigst muligt.
Da fundanemt allerede har været på markedet i mange år, så har det nået at vise sin styrke. Dette ses også at den store brugerskare der med tiden har organiseret sig i en brugergruppe kaldet FundaUsers.
Fundanemt fåes i dag i flere sprog hvoraf Dansk selvfølgelig er iblandt.
Når man bruger Fundanemt så sættes man først et grunddesign op for ens side. Dette kan enten bestå af ens gamle hjemmeside design, et nyt fra et webdesign bureau eller det kan være et I selv laver. Herefter kan fundanemt starte med at vise sin styrke med at styre sidernes indhold. Fundanemt er så let at alle kan være med. Efter kun få minutters introduktion kan enhver tilføje og ændre indholdet på hjemmesiden og hermed være med til at give siden liv og dynamik.
Med Fundanemt kommer en række moduler som kan sørge for at indsætte f.eks. Nyheder, galleri, kalender, links katalog osv til hjemmesiden efter ganske få klik med musen.
DevTeam Danmark kan sørge for at give jer både installation, hosting, support og undervisning i Fundanemt, så kontakt os for et ikke-bindende tilbud.

Screenshots:
Forrige Næste